zangles

Ik ben klassiek geschoold maar geef al vele jaren in allerlei stijlen zangles. In mijn lespraktijk komen heel veel verschillende leerlingen, dat maakt mijn vak zo boeiend: koorzangers en mensen die puur voor eigen ontspanning zingen, maar ook professionele theatermakers, zangers en (muziek-)docenten komen voor ‘stemonderhoud’ op les. De zangles begint met een korte warming-up met aandacht voor houding en ademhaling. Daarna: zingen! Ik begeleid aan de vleugel. Uiteraard komt de zangtechniek aan bod, als ondersteuning voor je natuurlijke en vrije zangstem.

Naast aandacht voor het zangtechnische aspect, besteed ik veel aandacht aan expressie: wat kan zingen voor jou betekenen? Wat ontroert je, wat frustreert? Ik nodig je uit om nieuwsgierig te zijn!

Ook kun je bij mij terecht voor een aparte sessie ‘Adem- en ontspanningsinstructie Methode Jan van Dixhoorn’. Deze methode werkt ontspannend en ondersteunend bij stress gerelateerde klachten en pijnklachten.

Een bijzondere lesvorm die ik aanbied is de combinatie van de Latifa meditatie met zingen en coaching: ontspannend en verhelderend. Een blik in de ziel. In de les volg je eerst in een geleide meditatie de 7 stappen van de Latifa: Aanvaarden, Verlangen, Hopen, Vertrouwen, Loslaten, Liefhebben en Willen. Daarna kijken we welke stap in de Latifa op dit moment jouw aandacht vraagt en zingen we eenvoudige mantra’s en wereldmuziek ter ondersteuning van deze kwaliteit. Deze les kun je als privé-les boeken, maar is ook heel geschikt om met meerdere mensen te volgen, in dat geval gelden andere tarieven dan hieronder beschreven. Mail me gerust als je vragen hebt of meer info wilt!

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen als kanker, dementie, NAH, depressie, afasie, burn out en stress gerelateerde klachten.

Wil je liever in een groep zingen? Eens per twee weken, op maandagavond én op woensdagochtend zing ik in mijn studio met een groep vrouwen wereldmuziek. Wil je hier meer over weten, mail me gerust! In de maandagavondgroep is er plek voor een lage en/of een middenstem

Mijn studio bevindt zich aan de Molenstraat 40, op loopafstand van tramhalte en (iets verder) treinstation. Betaald parkeren kan vlakbij, onbetaald parkeren op 10 minuten loopafstand.

Tarieven m.i.v. september 2020:

  • Individuele zangles 60 minuten: 50 euro
  • Individuele zangles 45 minuten: 42,50 euro
  • Individuele zangles 30 minuten: 30 euro
  • Duo zangles 60 minuten: 27,50 per persoon
  • Adem- en ontspanningsinstructie 30 minuten: 30 euro
  • Privéles Latifa Meditatie & Mantrazingen 60 minuten: 50 euro
  • Deelname tweewekelijks wereldmuziekkoortje op de maandagavond: 120 euro per 10 x
  • Deelname tweewekelijks wereldmuziekkoortje op de woensdagochtend: 90 euro per 10 x

Zie voor meer info de nieuwspagina!

Wil je meer over mijn zanglessen weten of een afspraak maken? Dat kan via info@hesterdam.nl of 06 27001497