workshops

Graag maak ik zangworkshops op maat. Voor bedrijven, voor particulieren, koren en verenigingen. Naast een ervaren zangdocente en dirigente haalt u een muzikale en inspirerende workshopleider in huis. De afgelopen jaren heb ik veel workshops Afrikaanse, Jiddische en meditatie/mantra muziek gegeven.

Ik zing, speel piano, bariton ukelele en accordeon, kan ieder gewenst lied arrangeren, en denk mee over de invulling van uw idee.

Een bijzondere workshopvorm die ik aanbied is een combinatie van de Latifa meditatie met mantra zingen: ontspannend, verbindend en verhelderend. In de workshop volgen we eerst de 7 stappen van de Latifa meditatie: Aanvaarden, Verlangen, Hopen, Vertrouwen, Loslaten, Liefhebben en Willen, daarna zingen we mantra’s die passen bij de Latifa.

Samen zingen werkt sterk! Samen zingen werkt: als teambuilding, op een personeelsuitje, of voor een speciale gelegenheid. Samen zingen werkt ook op ‘zingevings’ evenementen.

Wat dacht u van een workshop ‘Zang & Zingeving’ voor een combinatie van zingen en mindfulness? Samen zingen werkt op congressen, op seminars… Samen zingen werkt!

Neem voor kosten, vragen, wensen of ideeën gerust contact op via info@hesterdam.nl of 06-27001497.