stembevrijding

Van bevangenheid naar vrijheid door middel van zingen. Het werkt!

Wat is stembevrijding? Victor Hugo zei het al: ‘Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden maar waarover niet gezwegen kan worden’. Muziek maken en zingen zijn geweldige middelen om jezelf te uiten. December 2020 werd ik voor de 5uur show kort geïnterviewd over stembevrijding, hieronder kun je het fragment bekijken:

 

Voor wie is stembevrijding geschikt? Voor iedereen die ernaar verlangt het hart te laten zingen!

Stembevrijding gaat niet over mooi zingen. Stembevrijding gaat over voluit zingen: mooi, lelijk, hard, zacht, vals of zuiver, het is zoals het is. Durf jij je eigen stem te laten horen? Bij stembevrijding neem je je gevoelens waar en geef je daar klank aan, je bezingt je vreugde, verdriet, frustratie, schaamte…soms werkt dat beter dan er over praten. Alles wil gehoord worden en alles doet er toe. Je kunt bij mij terecht voor een losse stembevrijding sessie of voor een traject van 7 afspraken.

Stembevrijding zoals ik het geleerd heb kent haar oorsprong in de Latifa meditatie: een oude Sufi meditatie waarin tijd en aandacht genomen wordt voor de volgende aspecten in je leven:

Aanvaarden – Verlangen – Hopen – Vertrouwen – Loslaten – Liefhebben – Willen

Vragen die kunnen opkomen zijn: wat vraagt nu aandacht in mijn leven? Wat is mijn verlangen hierin? Waar hoop ik op, wat wil ik loslaten? Iedere sessie begint met een korte aandachtsoefening, dat kan de Latifa meditatie zijn, maar ook een meer fysieke warming-up of een ademoefening, we kijken per keer wat past. Wil je gecoacht worden met je eigen instrument dan kan dat ook. In mijn studio staat een vleugel. Desgewenst kom ik op locatie.

Een stembevrijding sessie duurt een uur en kost voor particulieren 70 euro. 

Wil je wat langer aan de slag met stembevrijding? Werken met een leervraag? Dat kan, in een traject aan van 7 bijeenkomsten van elk 85 minuten waarin we per keer één van de 7 kwaliteiten van de Latifa meditatie aandacht geven.

Een Stembevrijdingstraject kost € 525,00. Naast de bijeenkomsten krijg je tussentijdse verwerkingsopdrachten. Betaling in twee delen is mogelijk, bij betaling ineens krijg je 10 % korting.

Waarom zou je kiezen voor een Stembevrijdingstraject als instrument tot persoonlijke groei?

  • Heb je zingevingsvragen, is je levenspad onduidelijk? Moet je plotseling linksaf terwijl rechtdoor het plan het plan was?
  • Ben je burn-out of worstel je met ziekte, rouw of verlies? Kom ontdekken wat er leeft én wat gehoord wil worden in jou.
  • Is muziek maken je vak – of studeer je nog – en heb je last van zenuwen of zelfs faalangst? Ben je het plezier in het spelen onderweg ergens kwijtgeraakt? Door mijn achtergrond als uitvoerend musicus en eigen ervaringen met het verzetten van de bakens weet ik wat er speelt en coach ik ook graag beroepsmusici en muziekstudenten.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via info@hesterdam.nl 

NB: Afspraken die binnen 24 uur voor aanvang afgezegd worden, worden doorberekend.

Tarieven voor groepen en bedrijven op aanvraag.