Pulsar coach & stembevrijding

 

‘Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden, maar waarover niet gezwegen kan worden’

Victor Hugo

 

Ik werk in mijn eigen praktijk in het centrum van Delft, en desgewenst op locatie.

Stembevrijding gaat niet over mooi zingen. Stembevrijding gaat over klank geven aan wat in je leeft. Al je gevoelens doen er toe en al zingend geven we ze een stem. En dat werkt bevrijdend!

Heb je vragen over je loopbaan, ben je je baan kwijt, is je levenspad onduidelijk of moet je plotseling linksaf terwijl rechtdoor het plan was?

Ben je burn-out of worstel je met ziekte of verlies? Kom zingend ontdekken wat er leeft én wat gehoord wil worden in jou. Zingen geeft energie!

Is muziek maken je vak – of studeer je nog – en worstel je met zenuwen of zelfs faalangst? Ben je het plezier in het spelen onderweg ergens kwijtgeraakt? Door mijn achtergrond als uitvoerend musicus en eigen ervaringen met het verzetten van de bakens weet ik wat er speelt en coach ik ook graag beroepsmusici en muziekstudenten.

Victor Hugo zei het al: muziek gaat voorbij taal. Muziek maken en zingen zijn geweldige middelen om jezelf te leren kennen, en naar jezelf te leren luisteren. Al heel lang houd ik mij bezig met wat de mens beweegt en wat muziek en zingen daarin kunnen betekenen.

Na mijn eigen jaren als uitvoerend musicus heb ik daarom korte tijd Psychologie gestudeerd aan de Uva, gevolgd door de basisopleiding ‘Adem- en Ontspanningsinstructie Methode Jan van Dixhoorn’.

In mei 2012 heb ik de 3-jarige opleiding tot Veranderkundige afgerond aan de Pulsar Akademie (www.pulsarinspireert.nl). Vervolgens werkte ik, naast in mijn eigen praktijk, gedurende twee jaar als loopbaan- en reïntegratie coach voor Weustink & Partners in Rotterdam. Daarna volgde ik nog de NOBCO erkende opleiding tot Equine Assisted Coach (coachen met paarden) aan Educatief Centrum Keulseweg. Ik coach zelf niet meer met de inzet van deze bijzondere dieren, maar de vaardigheden die ik leerde tijdens deze opleiding ( met zijn oorsprong in Gestalt) gebruik ik nog dagelijks in mijn coachings.  Ter verdieping volg ik de tweejarige opleiding tot stembevrijder aan de Academie voor Stembevrijding bij Jan Kortie. Mijn liefde voor muziek, de scholing die ik koos en mijn levenservaring hebben mij gemaakt tot de coach die ik nu ben: betrokken, direct, humoristisch en creatief. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen als kanker, dementie, depressie, afasie, burnout en stressgerelateerde klachten.

In een stembevrijding sessie kijken we vanuit de Pulsar visie naar wat er NU is, en naar wat er NU nodig is om je hart weer te laten zingen. Dat kan in een enkele sessie, maar ook in een traject van 7 afspraken, waarin we je vraag volgen via de 7 stappen van de Pulsar visie:

Aanvaarden – Verlangen – Hopen – Vertrouwen – Loslaten – Liefhebben – Willen

Een Pulsar stembevrijding sessie duurt een uur en kost voor particulieren 60 euro. Tarieven voor bedrijven op aanvraag. Bij boeking en betaling ineens van een 7 stappen particulier traject krijg je 10 % korting.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via info@hesterdam.nl of 06 27001497