Pulsar zang & coach

 

‘Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden, maar waarover niet gezwegen kan worden’

Victor Hugo

 

Ik werk in mijn eigen praktijk in het centrum van Delft, en desgewenst op locatie.

Heb je vragen over je loopbaan, ben je je baan kwijt, is je levenspad onduidelijk of moet je plotseling linksaf terwijl rechtdoor het plan was?

Ben je burn-out of worstel je met ziekte of verlies? Kom zingend ontdekken wat er leeft én wat gehoord wil worden in jou. Zingen geeft energie!

Victor Hugo zei het al: muziek gaat voorbij taal. Zingen is een geweldig middel om jezelf te leren kennen, en naar jezelf te leren luisteren. Bij veranderingsprocessen in je leven kan zingen verhelderend en helend zijn. Al heel lang houd ik mij bezig met wat de mens beweegt en wat muziek en zingen daarin kunnen betekenen.

Na mijn conservatorium opleiding heb ik daarom korte tijd Psychologie gestudeerd aan de Uva, gevolgd door de basisopleiding ‘Adem- en Ontspanningsinstructie Methode Jan van Dixhoorn’.

In mei 2012 heb ik de 3-jarige opleiding tot Veranderkundige afgerond aan de Pulsar Akademie (www.pulsarinspireert.nl). Vervolgens werkte ik, naast in mijn eigen praktijk, gedurende twee jaar als loopbaan- en reïntegratie coach voor Weustink & Partners in Rotterdam. Daarna volgde ik nog de NOBCO erkende opleiding tot Equine Assisted Coach (coachen met paarden) aan Educatief Centrum Keulseweg. Ik coach zelf niet meer met de inzet van deze bijzondere dieren, maar de vaardigheden die ik leerde tijdens deze opleiding ( met zijn oorsprong in Gestalt) gebruik ik dagelijks in mijn coachings.  Mijn liefde voor muziek, de scholing die ik koos en mijn levenservaring hebben mij gemaakt tot de coach die ik nu ben: betrokken, direct, humoristisch en creatief. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen als kanker, dementie, depressie, afasie, burnout en stressgerelateerde klachten.

Bij Pulsar zang & coaching kijken we vanuit de Pulsar visie naar wat er NU is, en naar wat er NU nodig is om je hart weer te laten zingen. Dat kan in een enkele sessie, maar ook in een traject van 7 afspraken, waarin we je vraag volgen via de 7 stappen van de Pulsar visie:

Aanvaarden – Verlangen – Hopen – Vertrouwen – Loslaten – Liefhebben – Willen

Een Pulsar zang & coach sessie duurt een uur en kost voor particulieren 65 euro incl. BTW. Tarieven voor bedrijven op aanvraag. Bij boeking en betaling ineens van een 7 stappen particulier traject krijg je 10 % korting.

Ben je ziek of herstellende en wil je graag in een kleine groep (maximaal 6 vrouwen) samen zingen? Dat kan, in september start er een nieuw ‘Zingen voor je Ziel’ traject van 7 bijeenkomsten, waarin we de 7 Pulsar stappen bezingen. Troostend, helend en balsem voor de ziel! Dit traject kost 175 euro.

Exacte data volgen! Twijfel je of dit bij je past, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via info@hesterdam.nl of 06 27001497