Stembevrijding & Pulsar coaching

Ik werk in mijn eigen praktijk in het centrum van Delft, vanaf september 2020 in Leeuwarden en op locatie. 

Wat is stembevrijding?

Victor Hugo zei het al: ‘Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden maar waarover niet gezwegen kan worden’. Muziek maken en zingen zijn geweldige middelen om jezelf te leren kennen, en naar jezelf te leren luisteren.

Durf jij je stem te laten horen? Ruimte in te nemen met je eigen stem? Stembevrijding gaat niet over mooi zingen. Stembevrijding gaat over voluit zingen: mooi, lelijk, hard, zacht, vals of zuiver. Stembevrijding is: waarnemen wat er is en daar klank aan geven: je gedachten, je gevoelens, en soms ook aan alles wat moeite heeft om in woorden gezegd te worden. Alles wil gehoord worden en alles doet er toe. Voluit zingen, zonder schaamte of blokkades is heerlijk en verhelderend!

Stembevrijding is: uit je hoofd en in je hart zingen.

Bij stembevrijding kijken we vanuit de Pulsar visie naar wat er NU is, en naar wat er NU nodig is om je hart weer te laten zingen. Dat kan in een enkele sessie, maar ook in een traject van 7 afspraken, waarin we per keer één van onderstaande 7 kwaliteiten van de Latifa meditatie aandacht geven:

Aanvaarden – Verlangen – Hopen – Vertrouwen – Loslaten – Liefhebben – Willen

Vragen die kunnen opkomen zijn: welke kwaliteit vraagt nu aandacht in mijn leven? Wat is mijn verlangen hierin? Waar hoop ik op, wat wil ik loslaten?

Je kunt ook kiezen voor een Pulsar coaching gesprek. Hierin kijken we vanuit dezelfde visie naar dezelfde kwaliteiten maar dan in de vorm van een gesprek en/of de Latifa meditatie. En als het zich aandient zou er ook zomaar iets gezongen kunnen worden.

Wil je gecoacht worden met je eigen instrument dan kan dat ook. In mijn studio staat een vleugel. Desgewenst kom ik op locatie.

Een Pulsar stembevrijding of coaching sessie duurt een uur en kost voor particulieren 60 euro. Tarieven voor bedrijven op aanvraag. Bij boeking en betaling ineens van een 7 stappen particulier traject krijg je 10 % korting.

Voor wie is stembevrijding en Pulsar coaching geschikt?

Voor iedereen die ernaar verlangt het hart te laten zingen!

  • Heb je vragen over je loopbaan, ben je je baan kwijt, is je levenspad onduidelijk of moet je plotseling linksaf terwijl rechtdoor het plan was?
  • Ben je burn-out of worstel je met ziekte, rouw of verlies? Kom ontdekken wat er leeft én wat gehoord wil worden in jou.
  • Is muziek maken je vak – of studeer je nog – en heb je last van zenuwen of zelfs faalangst? Ben je het plezier in het spelen onderweg ergens kwijtgeraakt? Door mijn achtergrond als uitvoerend musicus en eigen ervaringen met het verzetten van de bakens weet ik wat er speelt en coach ik ook graag beroepsmusici en muziekstudenten.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via info@hesterdam.nl of 06 27001497