Juli 2016:

Na drukke laatste maanden met veel workshops en concerten is de studio nu even dicht! In de week van 22 augustus beginnen de lessen weer. De eerste workshop die ik geef is meteen een bijzondere:  voor de leden van de Doopsgezinde Gemeente in Leiden geef ik ter ere van de start van het nieuwe seizoen op 11 september een zangworkshop in de Lokhorstkerk. Maar nu eerst vakantie. En hopelijk ook zomer.

April 2016:

Er is nu nog plaats voor twee duo’s in de Moederdag workshop ‘Tranen en Taart’. Meld je snel aan en kom op 08 mei heerlijk levensliederen zingen met je moeder of dochter in de Molenstraat van 14.00 tot 15.30. Met thee en zelfgebakken taart kost dit je 20 euro per duo. Weer eens wat anders dan een bosje bloemen!

Maart 2016:

Dit waren en zijn drukke en leuke maanden met heel veel verschillende activiteiten. Nieuwe, zoals de korte cursus ‘Adem & Zang’, een ‘Zingen & Taart’ moederdag arrangement op zondagmiddag  08 mei en daarnaast ook een al bijna oude vertrouwde activiteit: Midzomerzang in het Rietveld Theater op vrijdagavond 17 juni. Wil je meer weten? Meld je aan voor de Nieuwsbrief!

Januari 2016:

Het Midwinterzingen op 18 december was geweldig! En met meer dan 30 deelnemers sfeervol vol.

Op 17 juni weer een kans: Midzomerzang! Opgeven kan al, maar nadere info volgt nog.

Dagkoor voorzijde

Wil je zo lang niet wachten: op 3 februari start weer een nieuwe serie Dagkoor Delft in de Molenstraat.

10 x samen wereldmuziek zingen op de woensdagochtend (tweewekelijks) van 10.30-11.45 voor 75 euro.

Er zijn nog 3 plekken vrij!

 

Oktober 2015:

Voor het maandagavond koortje zoek ik 1 of 2 lage stemmen, wie wil? Het woensdagochtend koor zit momenteel vol, maar je kunt al wel inschrijven voor de 2e serie van 10 x die start op 3 februari 2016.

Midwinterzingen 2015: op vrijdag 18 december – bijna midwinter – organiseer ik in het Rietveld Theater weer een avond met mooie kerstliederen, carols en lullabies uit de hele wereld met een glas wijn toe. Er is plek voor 35 deelnemers, kosten zijn 10 euro p.p. bij aanmelding en betaling voor 1 december. Daarna en aan de deur 12 euro. Schrijf je nu vast in via info@hesterdam.nl!

carols in de kamer

Wil je eens iets anders tijdens de traditionele kerstborrel?

Boek dan nu vast  ‘carols in de kamer’

Een uurtje samen zingen in je huiskamer voor 100 euro!

 

En dan: al jaren verwonder ik mij over het geluk en de energie die het zingen brengt. Oók aan ouderen! Heb je er wel eens aan gedacht om je bejaarde vader, je dementerende moeder of je ‘om-wat-voor-reden- dan-ook-niet-de-deur-uit-komende’ vrienden een zangles kado te doen? Ik geef les op iedere locatie! Een zangles kado in Delft, of binnen een straal van 5 km rondom Delft, kost 50 euro per uur. Daarbuiten graag even overleggen over de kosten!

 

NIEUW: DAGKOOR DELFT!

Na de zomervakantie start ik met een nieuw -klein- koor in mijn studio, het DAGKOOR DELFT, voor wie graag samen wil zingen maar liever niet ’s avonds. Per groep is er plek voor maximaal 12 zangers, en we zingen mooie meerstemmige wereldmuziek, samen met pop en klassiek. Plezier in samen zingen staat voorop! Er zijn twee groepen: woensdag 2 september van 10.30 tot 12 uur, en/of vrijdag 9 september van 10.30 tot 12 uur. Meedoen kan per blok van 10 x en kost 75 euro, vooraf te betalen. Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken? Volg dan een gratis proefles in de week van 29 juni!

Juni 2015:

Drukke maanden achter de rug en alweer bijna zomervakantie! Het maandagavondwereldmuziekkoortje in mijn studio zingt nog even heerlijk door tot de zomer. Mocht je geïnteresseerd zijn, na de zomer gaan we uitbreiden en is er plek voor nog 2 à 3 zingende dames. Er volgt nog een optreden met Koor_ts en een workshop voor een 80-jarige dame en de zanglessen en coachings gaan natuurlijk gewoon door tot en met 10 juli. Wil je het ook wel eens proberen? In de week van 29 juni geef ik gratis proeflessen. Like en meld je aan via mijn facebook pagina: Zangles Delft. Facebookloos? Aanmelden mag ook via deze site…

Januari 2015:

Afgelopen weekend gaf ik een workshop voor een netwerkclub van ondernemende vrouwen in Den Haag, heel inspirerend! We begonnen met ‘Circle songs’: een manier van improviseren in een kring waarbij iedereen al heel snel uit volle borst meezingt en eindigden met Afrikaans canons. Wat een energie en ontspanning geeft zingen toch!

November 2014:

Vier dames van het wereldmuziekkoor bij de Vak dat ik jaren geleden opgezet en gedirigeerd heb kwamen elkaar nog regelmatig tegen. Een idee werd geboren en werd binnen twee weken realiteit: met een klein clubje vrouwen eens per twee weken samen wereldmuziek zingen. Afgelopen maandag zijn we in mijn studio gestart met 6 vrouwen, een grote pot thee en prachtige muziek. Heb je ook een idee? Ik denk graag mee!

September 2014:

Het afgelopen lesjaar was inspirerend en afwisselend!  Ik verdeel de tijd die ik werk over: lesgeven, dirigeren, coaching, het geven van workshops, én sinds juni 2014 coach ik de mens ook met de bijzondere inzet van paarden: Equine Assisted Coaching. Voor meer informatie over coaching kun je kijken op www.langzamerleven.nl.

Koor_ts eindigde het seizoen met een super optreden in Theater de Tobbe met bigband ‘Eastend Sixteen’. En….Koor_ts opende vervolgens het seizoen met een optreden in de Franse Kerk in Voorburg tijdens Open Monumentendag, en werd meteen gevraagd voor Open Monumentendag 2015, hoe leuk is dat!

Sinds kort ben ik te volgen op Facebook, te vinden onder Zangles Delft. Like mijn pagina en maak kans op een gratis zangles!

Januari 2014:

Voorlopige planning:

– 13 februari : workshop stemvorming Marekerk koor Leiden

– 16 mei: zangworkshop Coachhuis Den Haag

– 20 & 27 mei: jurylid tijdens de voorrondes van de Delftse Korencup in de VAK. Dat is leuk!

– 20 juni: jurylid tijdens de Grande Finale van de Delftse Korencup in de Van der Mandelenzaal.

– 05 & 06 juli: workshops ‘Het zingende Hart’ tijdens de Geluksroute Delft. Meer info volgt.

– 08 juli: ‘It’s a grand night for singing’ slotconcert seizoen 2013-2014 met Koor_ts in Lumen, Voorburg

– 05 september: besloten zangworkshop tijdens bruiloft

– 13 september: optreden Koor_ts in de Franse Kerk Voorburg in het kader van Open Monumentendag